Tot de kern. Zonder twijfel.

Volg ons via

Connect met ons

Petitie

TEKEN DE PETITIE! DE ZEGGENSCHAP OVER NEDERLAND WORDT 23 MEI A.S. AAN DE WHO OVERGEDRAGEN

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Foto: ANP

Teken deze petitie vóór 21 mei 2022, want volgende week gaat minister Kuipers over tot ondertekening en dan is het te laat!

Eerder berichtte Indepen al dat de Nederlandse overheid geen enkele inspraak meer heeft zodra de WHO in haar eigen perceptie van mening is dat er sprake is van een pandemie. Dus geen Kamervragen, geen parlementaire controle maar uitsluitend het opvolgen van de dictaten van de WHO.

Gisteren is in repliek op een vraag van Caroline van der Plas (BBB) bovenstaande nogmaals bevestigd door een woordvoerder van de WHO.

Dat alleen al bij de perceptie van de commercieel geleide private (dus geen overheidsinstantie) WHO individuele landen niet meer zélf over hun eigen maatregelen kunnen beslissen is onacceptabel.

Indepen heeft een petitie opgesteld waarin de burgers van Nederland kunnen aangeven hier niet mee akkoord te gaan en verzoekt dan ook eenieder deze petitie te ondertekenen.

Verder Lezen

11 Comments

 1. Xandra Bender

  17 mei 2022 in 21:32

  De man heet Ernst JOHAN Kuipers, géén Ernst Jan Kuipers!
  Verander het, anders zou de petitie op deze grond wel eens ongeldig kunnen worden verklaard!

  • L.m.kalkman

   12 juni 2022 in 22:52

   Niet mee eens!!!

  • JenniferC

   4 maart 2023 in 15:11

   Het wordt toch wel ongeldig verklaard, het is om te gillen. En dan denkt hier iemand dat het erg is als je een doopnaam niet helemaal correct schrijft. Dat zal de minste van je zorgen zijn 🥴

   • Marion zonsveld

    11 april 2023 in 16:44

    Stop de macht over te geven aan de who en creep kuipers

  • G W Scheurwater

   19 april 2023 in 22:07

   Ik ben het er niet mee eens dat de zeggenschap over nederland in handen van de WHO wordt overgedragen.

 2. Agaath Luken

  30 mei 2022 in 21:29

  Ik teken de petitie tegen Ernst Kuipers.
  Ik ben het helemaal niet met hem eens
  Mensonvriendelijk. Verschrikkelijk!

 3. Solidaire Kers

  1 juni 2022 in 06:43

  Meeste mensen varen blind mee op wetenschap en reguliere deskundigheid, zij hebben er voor geleerd, zij weten het, toch?
  Heeft u uw zelf nooit de vraag gesteld, hoe zij aan deze kennis zijn gekomen?
  Onwetenheid door blind vertrouwen is mogelijk gevaarlijke dan de kwaal zelf. Onwetenheid staat misschien wel gelijk aan domheid en hier hoeft men geen laag IQ voor te hebben. Gebrek aan oppervlakkige kennis – onwetendheid komt in alle lagen van de bevolking voor.

  Daarom teken ik tegen deze domheid.

  • Angela Anderson

   1 juni 2022 in 21:38

   Tegen de WHO

   • Hanneke

    5 augustus 2022 in 18:00

    Zeggenschap moet bij Nederland blijven

 4. Pijpker Thierry

  10 juli 2022 in 21:08

  Tegen !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenland

Petitie tegen natuurramp op Noordzee: 30.000 windmolens

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Foto: ANP

Een groep zwaar ongeruste Nederlandse burgers verzet zich met een petitie tegen de bouw van 30.000 windmolens XL in de Noordzee.

De molens zullen een rampzalig effect hebben op onze zee, zo stellen de actievoerders. Die waarschuwen dat de enorme natuur in onze zilte zee verwoest wordt. Vogels, vissen en de zeezoogdieren worden immers door de totale industrialisatie wreed verjaagd. ,,Ik gebied u de Noordzee open te houden voor al wat er leeft: de vogels, de vissen, de zeezoogdieren, de planten en de mensen. Het is niet aan u om de natuur en nijverheid van de huidige en komende generaties te vernietigen’’, aldus de groep mensen die pleit voor alternatieve energiebronnen zoals kernenergie.

De petitie is onbekend, en heeft tot nu toe weinig aandacht gekregen in de media. Maar ze heeft al dik 5000 handtekeningen binnengekregen.

Het gigantische windmolenpark, met tienduizenden molens voor de kust van Nederland, doorlopend naar Duitsland en zelfs richting Denemarken, moet van het kabinet de belangrijkste energiecentrale van Europa worden. Minister Rob Jetten (D66) is lyrisch over het plan.

Maar de actievoerders zijn vooral verbijsterd. Nu het kabinet en de Europese commissie de mond vol hebben over biodiversiteit en natuur, en ondertussen extreme schade op de Noordzee aanrichten.

,,Laat de zee, zee zijn. En niet tot industriegebied verworden’’, is de dringende oproep.

Bij de petitie hebben de initiatiefnemers een kaartje toegevoegd op internet, waarbij met een rode slider ervaren kan worden hoe groot de inbreuk is van alle fabrieken. De Noordzee, altijd Nederlands trots geweest, zal qua beleving in de toekomst zelfs niet onderdoen voor zware industriegebieden zoals de Botlek of Europoort in het Rotterdamse havengebied.

Er komen kunstmatige eilanden, met centrales voor waterstof. De zeebodem wordt vol geslagen met leidingen, zware funderingen en pijpen. Er komen 30.000 windmolens, gemaakt van zware metalen en coatings met PFAS, maar ook olie, plastics en polyesters. Het is niet duidelijk hoe de windmolens aan het einde van hun levensduur geruimd gaan worden. Waar gaan alle giftige stoffen en het fijnstof naar toe, vragen criticasters zich bezorgd af.

PFAS, een belangrijke basis voor de windmolens, is ondertussen persistent en creëert een voor eeuwige vervuiling. De stof staat op de lijst van Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS) omdat het zwaar verdacht kankerverwekkend is. De EU wil PFAS in de toekomst gaan verbieden.

De actiegroep heeft foto’s bij haar petitie gevoegd van windmolens met daaronder de afgeslagen kopjes en vleugels van vogels. Verwoest door de wieken. De burgers waarschuwen dat de Noordzee een slagveld wordt.

https://ikdeburger.nl/project/ik-verbied-het-kabinet-en-parlement-om-van-de-noordzee-een-industriegebied-te-maken/#:~:text=Hierbij%20verbied%20ik%20het%20kabinet,en%20komende%20generaties%20te%20vernietigen

 

Verder Lezen

Recent

Binnenland8 minuten geleden

Reddingsactie: natuurboer ziet droom de vernieling in gaan

Soms is dringend hulp nodig, moet je met de pet rond. Het oer-Hollands natuurboerenbedrijf GraanGeluk van Marcel van Silfhout is in...

Binnenland8 uur geleden

Pensioenwet: grondwet ondergeschikt aan politiek gewin PvdA en GroenLinks

Is de Grondwet nog in veilige handen bij het Nederlandse parlement? Kortetermijnbelang ging in de senaat bij het stemmen over...

Binnenland2 dagen geleden

AIVD over kabinet: opstappen

Volgens inlichtingendienst AIVD kan politiek Den Haag bij veel meer mensen onvrede over de overheid wegnemen, dan alleen bij een...

Binnenland4 dagen geleden

TNO had maand voor pandemie al nepnieuws-bot gereed

TNO heeft in de maanden voorafgaand aan de uitbraak van COVID-19, in het diepste geheim een eigen surveillancetool voor social...

Binnenland4 dagen geleden

De D66-traan als wapen werkt niet in een lege kerk…

Er is iets merkwaardigs aan de hand in dit land. Daar waar ‘de traan’ bij menig gevoelig mens tot compassie...

Binnenland5 dagen geleden

Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel, vaarwel Kaag!

Wanneer wordt het tijd om de pijp aan Maarten te geven? Bij dagelijkse bedreigingen door moslimfanatici, waarmee het OM vervolgens...

Buitenland6 dagen geleden

Staat pakt jackpot op online gokmarkt: nu reclameverbod

De politiek gaat het adverteren voor online kansspelen aan banden leggen, maar voor die tijd heeft de staat eerst de...

Binnenland6 dagen geleden

Coronawet en pensioenwet, wél voor de burger, maar niet voor politici?

Zodra wetten en regels door machthebbers worden bedacht voor de burgerij, maar deze niet gelden voor henzelf, dan stinkt het...

Binnenland7 dagen geleden

Sorry, dit landsbestuur is compleet failliet

‘Sorry’ is het hoogst haalbare in het huidige politieke bestel. Zorgden in het verleden een verloren gegaan bonnetje of een...

Binnenland1 week geleden

Vertrekkende senaat: farmaceutische belangen boven burgers

Farmaceutische bedrijven hoeven niet op de proppen te komen met onderzoeksgegevens die het parlement nodig heeft voor het evalueren van...

Trending