Tot de kern. Zonder twijfel.

Volg ons via

Connect met ons

Om deze film te kunnen bekijken heb je een ticketcode nodig. Deze code kun je via onderstaande knop aanschaffen. De hoogte van dit bedrag bepaal je zelf.

Koop een ticket

Heb jij jouw ticket aangeschaft? In onderstaand veld kun je deze code invoeren en krijg je 48 uur de tijd om de film te bekijken.

Om toegang te krijgen tot deze film vragen we onderstaande gegevens in te vullen.

TAKEN, Kinderen van de staatHD

from DOCSFAIR PRO 8 september 2022

Coming soon

Laat je e-mailadres achter en ontvang een mail zodra deze film te bekijken is

General: Drama Duration: 100 minuten Availability: Worldwide Subtitles: English, Russian, German, French, Arabic, Turkish

Op 12 juni 2019 presenteerde de Commissie Onderzoek naar Geweld in de Jeugdzorg haar eindrapportage. De conclusies waren ontluisterend. Kim Feenstra ging op zoek naar de vorderingen die sindsdien zijn gemaakt binnen de Jeugdzorg en belandde in een cirkel van verdriet en pijn gedomineerd door geld, macht en onmacht.

Kim Feenstra heeft in haar zoektocht veel betrokkenen gesproken. De verhalen zijn ronduit schokkend te noemen. Jeugdzorg blijkt in veel gevallen een verdienmodel te zijn waar ouders en kinderen de dupe van zijn. Het complexe systeem kent alleen een ingang, maar de uitgang wordt geblokkeerd door alle belanghebbenden die het verdienmodel in stand willen houden. De mensen waar het werkelijk om gaat, de ouders en de kinderen, stuiten op een machtsblok van onmenselijke proporties. Een systeem gedomineerd door geld, macht en onmacht.

Bekijk op IOS, Android, Mac en Windows

Steun onafhankelijk nieuws
This is default text for notification bar